Friday, September 10, 2010

Podcast - HBR IdeaCast

Podcast nedir biliyor musunuz? veya herhangi bir podcast takip ediyor musunuz?

Podcast'e kisaca radyo programlari diyebiliriz. Podcastleri bilgisayariniza indirip istediginiz zaman istediginiz programi dinleyebilirsiniz. Turkce Podcast ne yazik ki cok fazla mevcut degil ama yabanci dillerde milyonlarca podcast bulunmakta. Bu podcastler arasinda ozellikle bir tanesini pazarlamaciysaniz tavsiye ederim; HBR Idea Cast.

HBR Idea Cast Harvard Business Review dergisinin ozeti. O ayki dergide one cikan konularin yazarlari ile 10 dakikalik roportajlar yapiyorlar. Tabi ki bu kisiler is dunyasinin onde gelenleri ve konustuklari konular da en son yenilikler ve trendler oluyor. Hem de bu Podcast bedava. Ayrica "ay cok yogundum okuyamadim" bahanesinden kurtuluyorsunuz.

Ipad/Iphone'unuza indirmek icin yapmaniz gereken tek sey Itunes Store'a gidip arama yerine HBR IdeaCast yazmaniz ve uye olmaniz. Telefonunuz ile Sync dediginizde cihaziniza yuklenecektir. Sonra iste / okulda istediginiz kadar ukalalik yapabilirsiniz. "Bu ay Malcolm Gladwell'İn ne dedigini duydun mu, kulaklarima inanamadim" :P Vizyon acici bir podcast.

Sizin de begendiginiz podcastler varsa lutfen yazin, bizi de bilgilendirin.

No comments:

Post a Comment