Saturday, September 11, 2010

Kavitasyon nedir?

Kavitasyon son zamanlarda moda olan, cerrahi mudahale gerektirmeyen ama bir o kadar da etkili olabilen bir zayıflama yontemi. Kendim yaptirdigim icin rahatlikla soyleyebilirim ki ise yariyor. En azindan bende bir seansta 9cm incelme olcumlendi!!!

Kavitasyon,yaglanma olan bolgeye ses dalgalari uygulayarak yaglarin parcalanmasini saglayan acisiz bir yontem. Kavitasyonu size uygulayan uzman uzaktan kumanda boyutunda bir alet ile istenilen bolgeye 50 dakika boyunca jelli masaj yapiyor. Islem esnasinda masaj yapilan bolgede sadece isinma hissediliyor. Kulaklarinizda da icinizden gelen bir cinlama duyuyorsunuz, kulaklikla muzik dinlemek istedim ama mumkun olmadi. Uygulama sonrasi bol bol su iciyorsunuz, seker ve yag yemekten kaciniyorsunuz, gunde 30 dakika yuruyus yaparsaniz da daha iyiymis. Ben spor haric digerlerini uyguladim. Hamilelik esnasinda 35 kilo almistim. 30 kilo verdim ama 5 kilosu sanki sadece gobegimde yer etmisti. Bir seans kavitasyonda 9cm gorunce tekrar keyfim yerine geldi, eski pantolonlara girebilmeye basladim.
Islem oncesinde doktor muayenesi oluyorsunuz. Damar tikanikligi, kalp sorunu gibi bircok soruya cevap veriyorsunuz. Sonucta 9cm gibi bir farktan bahsettigimiz icin ben doktor olan bir yerde girmenizi tavsiye ederim. Sonucta normal disi bir durum. 
Son bir kucuk uyari, gittigim hastanede doktor 9cm'i gorunce "ah benim bir arkadasim 5 seans girdi 1 cm inceldi ancak, onunla bir konussaniz" dedi. Yani anladigim herkes ayni performansi goremeyebiliyor. Ayrica gobek bolgesinde, kalcadan daha etkin oluyormus.

No comments:

Post a Comment